Δίμηνος κύκλος Σεμιναρίου Προσωπικής Ανάπτυξης: «Ανακάλυψε τις πιο βαθιές σου επιθυμίες!»

Δίμηνος κύκλος Σεμιναρίου Προσωπικής Ανάπτυξης: «Ανακάλυψε τις πιο βαθιές σου επιθυμίες!»

Διάρκεια 8 συναντήσεις – Θα προηγηθεί συνάντηση γνωριμίας

“Κάθε εμπειρία αγάπης, ευδαιμονίας, αίσθησης ότι κάπου ανήκουμε, έμπνευσης και ενόρασης παρέχει ένα σκαλοπάτι στην πορεία της επιστροφής προς τον αληθινό σου εαυτό.”  – Deepak Chopra

Αλλάζοντας τον εαυτό μας μαθαίνουμε να αλληλεπιδρούμε πιο αποτελεσματικά με τον κόσμο που μας περιβάλλει. Ανακαλύπτουμε τις πραγματικές μας επιθυμίες και στόχους, απαλλαγμένα από ιδέες που μας επιβάλλουν άλλα άτομα, οι κοινωνικοί θεσμοί, οι πεποιθήσεις και προκαταλήψεις που συχνά μας οδηγούν σε λάθος μονοπάτια.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες και σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης των σκέψεων, των συναισθημάτων, στοχοθεσίας, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων αποτελεσματικής επικοινωνίας στο χώρο εργασίας και σε διαπροσωπικές σχέσεις.

 Επίσης, στοχεύουν στην άμεση βελτίωση της πνευματικής/νοητικής ισορροπίας και της ευεξίας, ενδυνάμωση και εξεύρεση κινήτρων, καθαρότητα σκέψης και θωράκιση από εξωτερικές επιρροές.

Τα σεμινάρια εκτός από μικρής διάρκειας διαλέξεις από την εισηγήτρια (Φωτεινή Πορίχη), περιλαμβάνουν ασκήσεις και διάδραση μέσα στην τάξη και πάνω απ’ όλα ομαδικό πνεύμα συν-εργασίας. Για την συμμετοχή δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία ή ιδιαίτερη γνώση.

 

Στο σεμινάριο θα επικεντρωθούμε στα ακόλουθα:

Τι σημαίνει Προσωπική Ανάπτυξη

Ανακαλύπτω δεξιότητες, ικανότητες, ταλέντα

Μαθαίνω να αυτό – παρατηρούμαι

Ξεκαθαρίζω τις επιθυμίες από τις ανάγκες μου

Κατανοώ τις βασικές αξίες και πεποιθήσεις μου

Θέτω προτεραιότητες – Όρια

Προσδιορίζω τους στόχους μου

Εντοπίζω τον προσωπικό μου «σαμποτέρ»

Θετική σκέψη και ψυχολογία – ενεργοποιώ τις δυνατότητές μου

Όραμα – Σκοπός – Συλλογισμός

 

 

Η έναρξη θα ανακοινωθεί σε νεότερη ανάρτηση