Do not be afraid to sit in the front row of your life!
untitled-11

Είμαι η Φωτεινή Πορίχη, ιδρύτρια της  “Genesis” η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Coaching και Συμβουλευτικής, σε δια-προσωπικό, επαγγελματικό και ομαδικό επίπεδο.

Για να σε υποστηρίξω όσο καλύτερα γίνεται, έχω συνάψει συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχοθεραπείας, του Coaching, της Κλινικής Διατροφολογίας, της Γιόγκα αλλά και με Μasters του Usui Reiki Ryoho.

Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω και να εμπνεύσω τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν να θέσουν και να υλοποιήσουν στόχους, να ανακαλύψουν τις αξίες τους και να πορευθούν σύμφωνα με ότι έχει νόημα στη ζωή τους.

Είμαι κάτοχος διπλώματος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (HND) από το Mediterranean College of Athens. Οργανώνω ατομικές και ομαδικές συνεδρίες Life Coaching ενώ σχεδιάζω και υλοποιώ εκπαιδευτικά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης ενηλίκων. Επίσης συνεργάζομαι σε μηνιαία βάση ως αρθρογράφος με το περιοδικό «THE BODY». Από το 2015 είμαι μέλος του HCA-EMCC. 

Υπηρέτησα για πάνω από 16 χρόνια ως αεροσυνοδός σε τρεις εμπορικές (commercial) εταιρείες. Έχω εκπαιδευτεί, μεταξύ άλλων στα αεροσκάφη τύπου B727, Β737-400, Α300-600, Α-340 και υπήρξα εκπαιδεύτρια σε θέματα ασφάλειας πτήσεων και εδάφους στις Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Συνολικά εργάστηκα στον αεροπορικό χώρο σε διάφορες θέσεις επί 22 χρόνια. Σήμερα εργάζομαι ως Executive Assistant στον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Περισσότερα…

ΦΩΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΗ

Είμαι η Δέσποινα Ρουσουνέλη και είμαι Life Coach με πτυχίο σε general και specific coaching skills. Είμαι μέλος του HCA – EMCC και παράλληλα παρακολουθώ το τμήμα Diploma in Coaching – AC Accredited και το τμήμα Διαπαιδαγώγηση στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία στο ΕΚΠΑ – Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχω σπουδάσει λογιστικά και κατέχω το πτυχίο του ορκωτού λογιστή. Τα τελευταία χρόνια διατηρώ μία ατομική επιχείρηση στην Αθήνα και εργάζομαι παράλληλα ως Life Coach.

Δουλεύω με γονείς μικρών παιδιών προκειμένου να τους υποστηρίξω στην αντιμετώπιση αυτών και στη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων. Επίσης, με φοιτητές βοηθώντας τους να επιλέξουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα μετά το τέλος των σπουδών. Ειδικεύομαι σε θέματα σχέσεων, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω όποιον επιθυμεί να ανακαλύψει την ευτυχία του. Μέσα από τεχνικές και μοντέλα που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο συνομιλητής μου έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει και να εξελίξει τις δυνατότητες και ικανότητές του, να αποκτήσει τον έλεγχο της ζωής του, να απομακρύνει τους παράγοντες που τον εμποδίζουν να πετύχει τους στόχους του. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διάθεση για ουσιαστική αλλαγή.

Με την Δέσποινα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6970.092.615 ή να της στείλετε e-mail στο drousouneli@yahoo.co.uk

12

Είμαι η Μαίρη Στραβοράβδη,  Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, με διαρκή εκπαίδευση στο Life Coaching, εμψυχώτρια ομάδας, αρθρογράφος στο infokids.gr και infowooman.gr . Ασχολούμαι με τη  συγγραφή διαφημιστικών κειμένων και σποτ. Συνεργάζομαι με το έντυπο “The Body”, με μηνιαία αρθρογραφία.Τα τελευταία 5 χρόνια έχω τη δική μου ραδιοφωνική εκπομπή, στον ραδιοφωνικό σταθμό www.ifeelradio.gr  Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των social media, σε Αθήνα και Κόρινθο.

Είμαι μέλος του HCA-EMCC, με εκπαίδευση στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό NLP Practitioner by Dynamic Equilibrium System,  με συμπληρωματική εκπαίδευση στο ΕΚΠΑ –Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών- στα τμήματα: α) Συμβουλευτική σταδιοδρομίας για ενήλικες και επαγγελματικός προσανατολισμός και β) Διαπαιδαγώγηση στην παιδική και εφηβική ηλικία, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και τεχνικών προσωπικής ανάπτυξης. Σπουδές στα παιδαγωγικά, εικαστικά και αργυροχρυσοχοΐα.

Πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει τους πόρους που χρειάζεται για να πετύχει τις αλλαγές που θέλει, ώστε να βιώνει μια ικανοποιητική ζωή. Αγαπώ το coaching και τις τεχνικές του, που είναι γρήγορες και αποτελεσματικές. Το coaching είναι μια διαδικασία προπόνησης του μυαλού, μέσω της οποίας μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας. Ένας ασφαλής, μη επικριτικός και μη συγκρουσιακός τρόπος, για να εξερευνήσουμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που μας ταιριάζουν, προκειμένου να αναπτύξουμε τον εαυτό μας στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. 

Επικοινωνία στο ms.alltimecoaching@gmail.com

Επικοινωνείστε μαζί μας στο  info@genesiscoaching.gr

Η ομάδα της Genesis Coaching.